Aankoop van de EVME Easy Box door eigenaars

Je VME is nog niet klaar voor een investering in een EVME Smart basissysteem maar jijzelf en enkele andere mede-eigenaars hebben vandaag nood aan een slim en veilig laadsysteem voor hun elektrische wagen.

De EVME Easy Box laat toe om tot 5 laadstations te verbinden aan een energie-aansluiting. De EVME Easy box kan gebruik maken van het resterend vermogen op de bestaande gemeenschappelijke aansluiting of een nieuwe gemeenschappelijke aansluiting. De Easy box werkt met een centrale noodonderbreker en wordt aangesloten aan de brandcentrale waar aanwezig. EVME zorgt voor een verdeling van het beschikbare vermogen en verzorgt maandelijkse voorschotfacturen zodat jullie elektriciteitsverbruik uit de gemeenschappelijke delen netjes wordt terugbetaald aan de VME.

Vergeet niet je mede-eigenaars 2 maanden van tevoren op de hoogte te brengen van je installatie.

Aankoop van het EVME Smart Systeem door de VME

De VME investeert in het basissysteem met de energiemanagementsturing en veiligheidsinfrastructuur. Dit geeft een meerwaarde aan uw vastgoed, zowel voor eigenaars als voor potentiële huurders. Van zodra het basissysteem in bedrijf is, kan iedereen eenvoudig aansluiten en van de voordelen van het geavanceerd energiebeheer genieten. Het systeem werkt zowel voor volledig elektrische als hybride wagens. Om de basisinstallatie op de energieaansluiting van de VME aan te sluiten, moet de AV een goedkeuring geven. De AV kan er daarbij voor kiezen om de investering in het basissysteem terug te verdienen met de gerealiseerde energiebesparing.

  • Basissysteem - uitbreidbaar per staanplaats
  • Basissysteem plus - elke staanplaats meteen laadpaalklaar

Aankoop van laadpalen door eigenaars

Opgelet, de belastingkorting voor particulieren loopt af op 31 augustus 2024.

Ben je bewoner van je eigendom? Kies een laadpaal en laat hem aansluiten op het basissysteem. Je geniet zelf van alle voordelen van het laadsysteem 2.0. Installeer je de laadpaal gelijktijdig met het basissysteem, dan krijg je op deze installatie een korting. Maar je kan ook op elk moment in de toekomst aansluiten.

Verhuur je je eigendom? Ook voor jou heeft het basissysteem meerwaarde. Een goede huurder wens je niet te verliezen omdat hij z'n wagen niet kan laden. Op jouw aanvraag plaatsen we een laadpaal bij. Zoek je een nieuwe huurder? Bied meerwaarde aan voor huurders die elektrisch rijden en vertaal de meerwaarde in je huurprijs. De huurder installeert de app en kan goedkoop laden.

Enkel mede-eigenaars, syndici en bouwondernemingen kunnen beroep doen op onze expertise.

© 2024 EVME BV, All Rights Reserved - BE1005.071.438 -  hallo@evme.beAlgemene Voorwaarden  -  Privacy Policy